AAAARRRHHHCHITECTURE…THE BEGINNING!

YEAHHH!!!!!SURAT TAWARAN….

Surat Tawaran Temudugaūüôā

PREPARATION

THE SIFU’SSS


Name : Masran Saruwono (Dr)
Position : Associate Professor (Dean)
Email : masran697@salam.uitm.edu.my
Telefon : 603-5544 4236 / 4347
Others : Architecture

Name : Amran Abdul Rahman
Position : Assoc Prof, Chair Of Center
Email : amran542@salam.uitm.edu.my
Telefon : 603-5544 4226
Others : Architecture
Name : Syed Sobri Syed Zubir Barakbah
Position : Assoc Prof
Email : syedsobri@salam.uitm.edu.my
Telefon : 603-5544 4366
Others : Architecture
Name : Mariam Jamaludin (Ar, Dr)
Position : Assoc Prof
Email : mariam028@salam.uitm.edu.my
Telefon : 603-5544 4250
Others : Architecture
Name : Ahmad Ridzwan Othman
Position : Assoc Prof
Email : ahmad862@salam.uitm.edu.my
Telefon : 603- 5544 4225
Others : Architecture
Name : Rashidah Ab Rahman
Position : Assoc Prof
Email : rashidah212@salam.uitm.edu.my
Telefon : 603- 5544 4209
Others : Architecture
Name : Zaharah Yahya (Dr)
Position : Lecturer
Email : zaharah.yahya@salam.uitm.edu.my
Telefon : 603- 5544 4320
Others : Architecture
Name : Mimi Zaleha Abdul Ghani
Position : Lecturer
Email : mzaleha@salam.uitm.edu.my
Telefon : 603- 5544 4205
Others : Architecture

THE¬†REGISTRATION DAY…..

giler old school betui…

the latest kad matrik uitm..wow!!

Saya Jejaki Kaki Juga di Uitm Shah Alam | Adik Mendaftar untuk menyambung Ijazahnya

THE FARM OF ARCHITECTURE….

Fakulti Senibina, Perancangan dan Ukur UiTM Shah Alam, Selangor.

“Tangga Neraka” FSPU Merbahaya

 
SHAH ALAM: ‚ÄúTangga Neraka‚ÄĚ, itulah gelaran yang diberikan oleh pelajar Fakulti Senibina, Perancangan dan Ukur (FSPU), Universiti Teknologi Mara (UiTM) ekoran terpaksa berhadapan dengan masalah tangga yang terlalu curam dan berbahaya berdekatan dengan tempat menunggu bas di fakulti berkenaan.
Lebih serius, tangga berkenaan juga dikatakan licin terutamanya apabila hujan dan masalah itu  telah menimbulkan kebimbangan kepada pelajar yang menggunakannya hampir setiap hari.
Difahamkan, tangga yang terletak bersebelahan dengan tempat menunggu bas itu juga mendatangkan masalah,
kena hafal dulu…..
perindu Telefon bimbit, Window Painting dan Perindu
daftar kolej
wow!!!!terbaik,broooo!!!
Pekeliling ni siap tampal kat semua pintu studio FSPU termasuk course lain!

20120908_124506

20120908_124016

20120908_124333

DAH BIASE DAH CAMNI……LETIH BENOR TU…

div>

The workspace

 

10 responses to “AAAARRRHHHCHITECTURE…THE BEGINNING!

  1. diella ⋅

    salam..ada tips untuk lulus interview course seni bina tak??

  2. afiq

    saya minat architecture, tapi oleh kerana takut berbahasa inggeris saya tak apply masuk universiti. hanya setakat diploma politeknik lepas tu kerja sebagai designer. tiap2 hari mengadap komputer…..sampai sekarang saya tak dapat rasa cabaran dalam cita-cita saya nak jadi arkitek. nak jadi arkitek mesti kena ada english… ohh my english

  3. Tentang Kami
    Jika anda memerlukan perkhidmatan kontraktor yang bertauliah dengan kerja berkualiti, untuk:
    1. Ubahsuai rumah & bina baru
    2. Pengubahsuaian Pejabat & ruang komersial
    3. Kabinet dapur
    4. Kerja Mengecat
    5. Pagar besi
    6. Siling plaster
    7. Pemasangan granit & jubin
    8. Kerja-kerja elektrikal
    9. Partition
    10. Kerja-kerja kaca
    11. Binaan bumbung
    Dengan Kepakaran yang dimiliki kami berbesar hati untuk menyediakan perkhidmatan profesional dengan kemahiran cemerlang dan berkualiti pada anda. Pengubahsuaian rumah anda dengan perkhidmatan kami mampu memastikan ketenangan fikiran, daripada tempoh awal projek sehinggalah tempoh siap pembinaan yang dijamin kualitinya.
    Jika anda mempunyai sebarang rancangan untuk pengubahsuaian dan memerlukan kepakaran kontraktor dari kelas F sehinggalah kelas A yang bertauliah berbincanglah dengan kami.
    Terima Kasih,http://mayaklasik.blogspot.com/

  4. Tentang Kami
    Jika anda memerlukan perkhidmatan kontraktor yang bertauliah dengan kerja berkualiti, untuk:
    1. Ubahsuai rumah & bina baru
    2. Pengubahsuaian Pejabat & ruang komersial
    3. Kabinet dapur
    4. Kerja Mengecat
    5. Pagar besi
    6. Siling plaster
    7. Pemasangan granit & jubin
    8. Kerja-kerja elektrikal
    9. Partition
    10. Kerja-kerja kaca
    11. Binaan bumbung
    Dengan Kepakaran yang dimiliki kami berbesar hati untuk menyediakan perkhidmatan profesional dengan kemahiran cemerlang dan berkualiti pada anda. Pengubahsuaian rumah anda dengan perkhidmatan kami mampu memastikan ketenangan fikiran, daripada tempoh awal projek sehinggalah tempoh siap pembinaan yang dijamin kualitinya.
    Jika anda mempunyai sebarang rancangan untuk pengubahsuaian dan memerlukan kepakaran kontraktor dari kelas F sehinggalah kelas A yang bertauliah berbincanglah dengan kami.
    Terima Kasihhttp://mayaklasik.blogspot.com/

  5. wan ⋅

    salam , sy dari kolej komuniti arau perlis , dalam cos pelukis pelan senibina ,bole ta kongsi pendapat untuk sy teruskan karier sy nak jadi arkitek ..?ūüôā

  6. noob ⋅

    salam. Saya ada baca post abg…psl arki bukan setakat reti lukis je. But im really curious. klau belajar arkitek..kena ada basic dlm drawing ke? kita kena tahu dlu tentang lines and perspective cmtu? Ada byk kira2 tak? sory tnye soalan2 cmni. sbb lpsni saya akan jdi student baru dip in arki.

    Hope u can reply my comment as soon as possible

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s